Deciziile noastre determină viitorul copiilor noștri

892
0

Te salut, dragă cititorule!

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ții în mâini primul număr al GAZETEI de Chișinău, o nouă publicație în limba română, editată la Chișinău.

Să facem cunoștință. Vei constata parcurgând articolele din această ediție că, de fapt, ne cunoaștem! Pe cei mai mulți dintre autorii noștri i-ai citit în paginile „Jurnalului de Chișinău”, un ziar minunat, care din păcate și-a sistat apariția.

În penuria de presă de expresie românească, se simțea acut nevoia unei „foi pentru minte, inimă și literatură”, vorba înaintașilor. Avem ambiția să le oferim oamenilor accesul la o informație corectă pentru a putea lua decizii cu privire la viața lor și la destinul politic al acestei bucăți de pământ.

Inundați de informații părtinitoare, false și manipulatorii, difuzate de niște media înregimentate politic, induși în eroare de propaganda rusească răspândită fără opreliști pe teritoriul Republicii Moldova, oamenii au nevoie de repere.

GAZETA de Chișinău dorește să fie pentru cititorii săi o călăuză de încredere într-o lume incertă și plină de pericole. Evident, vom respecta preceptele clasice ale unei prese libere: de a informa, a educa și a distra cititorul.

Vom veni în casele Dvs. în fiecare zi de vineri, pentru a vă oferi subiecte pe teme sociale, politice, economice, de cultură, interviuri cu personalități marcante. O atenție deosebită va fi acordată universului femeii și îngrijirii sănătății. Nu vom neglija nici sportul, și nici faptul divers. Bineînțeles, nu vor lipsi istoriile de viață și de inimă albastră.

Vă îndemnăm să ne susțineți. Abonați-vă la GAZETA de Chișinău!

Puteți să perfectați la orice oficiu poștal un abonament la GAZETA de Chișinău pentru părinții, bunicii, unchii, mătușile, frații, surorile, copiii rămași acasă. Vrem să ajungem în fiecare casă!

Vă promitem că veți beneficia în schimb de o informare promptă, echidistantă și corectă. Aceasta ne va permite să luăm deciziile potrivite pentru un destin mai bun, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri.

Victoria Popa

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE